Een ouderwetse ‘brulft’; het wordt – helaas – minder en minder. Daar steken de enthousiaste leden van de feestcommissie van De Kadolstermennekes een stokje voor. Want op zaterdag 5 januari wordt dans- en partycentrum Rouwhorst omgetoverd in een deinende trouwzaal. Thema van het Prinsenbal is ‘Twentsche Brulft’ en de vaste bezoekers van dit eerste feest van 2019 weten dan dat De Kadolstermennekes alles uit de kast halen. Niets is te gek op deze 5e januari.

Thema Prinsenbal Twentsche Brulft - partycentrum Rouwhorst omgetoverd in een deinende trouwzaal. Thema van het Prinsenbal is ‘Twentsche Brulft’ en de vaste bezoekers van dit eerste feest van 2019 weten dan dat De Kadolstermennekes alles uit de kast halen.

Het spreekt voor zich dat de opkomst van de 65e stadsprins van de Boeskoolstad wordt voorafgegaan door een show die z’n weerga nauwelijks kent. Met bijna alleen artiesten van eigen bodem en natuurlijk omlijst door een band die weet hoe het is om een bruiloft tot een onvergetelijk feest te maken: The Heat Is On! Wat zou het daarom ook fantastisch zijn dat alle bezoekers van deze ‘brulft’ ook in passende kledij komen. Rood en wit zijn deze avond de kleuren! Een mooie trouwjurk, fraaie maatpakken, maar ook ’n boer op klompen kan, want het is wel een Twentse brulft! En aangezien THIO ook soulende muziek maakt, kan de kledingkeuze ook daarop afgestemd worden.

En mensen die gewoon in hun vertrouwde carnavalsjas willen komen, zijn natuurlijk niet minder welkom. Maar zo’n echt bruiloftssfeertje; daar dromen de weddingplanners van De Kadolstermennekes nu al van!

Niet alleen de nieuwe stadsprins en zijn sik staan te popelen, dat geldt niet minder voor het bruidspaar van deze avond én ook voor de ceremoniemeester. Want zij zijn natuurlijk tót de opkomst de hoofdrolspelers van deze nu al bijzondere avond!

De zaal op deze nu al historische zaterdag 5 januari gaat om 20.30 uur open. Dompel je onder in de feestvreugde en zing, dans, juich mee tot dat het 23.11 uur is en de 65e stadsprins van de Boeskoolstad zich presenteert. Samen met hem begint er daarna een afterparty die je doet verlangen naar de volgende bruiloft. Maar dat is niet nodig; want het carnaval komt eraan!

Meer info