Inschrijven Leedkesfestival

De elfde van de elfde en het Leedkesfestival. Het is een beetje als oud en nieuw. Oud, omdat we afscheid nemen van de Stadsprins en zijn sik. En nieuw, omdat het carnavalslied van het komende seizoen al weer wordt gekozen.

Leedkesfestival inschrijfformulier voor deelnemers

INSCHRIJVING LEEDKESFESTIVAL

Met behulp van dit formulier kun je je inschrijven voor het Leedkesfestival dat ieder jaar plaats vindt tijdens het feest op de 11e van de 11e. De winnende carnavalskraker is gedurende het komende carnavalsseizoen het carnavalslied van het jaar!

Let op, inschrijving voor het Leedkesfestival is bindend. Je kunt je niet vrijblijvend inschrijven. Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk in. Klik hier om de voorwaarden en richtlijnen voor deelname te lezen alvorens je in te schrijven.

Wij verheugen ons op je deelname. Bij eventuele vragen of problemen kun je contact opnemen met de Feestcommissie van OCV De Kadolstermennekes.

Contactpersoon

Allereerst vragen wij je om je persoonlijke gegevens in te vullen. Dit zijn de gegevens waarmee je ons in staat stelt contact op te nemen over je inschrijving voor het Leedkesfestival. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor deze inschrijving voor het Leedkesfestival en je privacy is hierbij gewaarborgd.

Naam van primair contactpersoon

INZENDING LEEDKESFESTIVAL

Hieronder vragen wij je om enkele gegevens over je deelname in te vullen. Vult de velden zo correct en nauwkeurig mogelijk in zodat onze podiumbouwers weten waar ze aan toe zijn.

Geef de naam van je deelname door
Vul een heel getal in
de titel van je deelname aan het leedkesfestival
Vul een heel getal in
Naam van de componist van je inzending
Naam van de tekstschrijver van je inzending

CONTROLE EN AKKOORD

Je moet akkoord gaan met de richtlijnen en voorwaarden voor deelname (klik hier), en verklaren dat je dit formulier naar waarheid hebt ingevuld. Daarna kun je je inschrijving verzenden.