Inschrijving Grote Twentse Carnavalsoptocht Oldenzaal

Optocht inschrijven voor de Grote Twentse Carnavalsoptocht

Optocht Oldenzaal

Het Carnaval in Oldenzaal (Boeskoolstad) is een jaarlijks terugkerend feest dat ruim 100.000 bezoekers trekt. Carnaval is van een grote sociale en maatschappelijke betekenis voor de Boeskoolstad Oldenzaal en de regio Twente. Het hoogtepunt en de grootste publiekstrekker van het feest is De Grote Twentse Carnavals Optocht, georganiseerd door de Optochtcommissie van onze vereniging. Maak jij straks ook deel uit van deze happening?

INSCHRIJVING DEELNAME GROTE TWENTSE CARNAVALSOPTOCHT

Met behulp van onderstaand formulier schrijf je je in voor de Grote Twentse Carnavalsoptocht. Je wordt geacht het formulier naar waarheid in te vullen en je inschrijving is bindend. Tevens word je geacht akkoord te gaan met de voorwaarden die door OCV De kadolstermennekes aan deelname aan de Grote Twentse Carnavalsoptocht in Oldenzaal gesteld worden. U leest de algemene voorwaarden hier.

Wij verheugen ons op je deelname. Bij eventuele vragen of problemen kun je contact opnemen met de optochtcommissie van OCV De Kadolstermennekes.

Uiterste inschrijfdata:

Praalwagens: 31 december 2019
Grote groepen: 6 februari 2020
Kleine groepen: 6 februari 2020
Eén- en tweelingen: 6 februari 2020
Reclame: 6 februari 2020

Allereerst vragen wij je om je persoonlijke gegevens in te vullen. Dit zijn de gegevens waarmee je ons in staat stelt contact op te nemen over je inschrijving voor de Grote Twentse Carnavalsoptocht. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor deze inschrijving en je privacy is hierbij gewaarborgd.

Contactpersoon

Geef aan voor welke vereniging je een inschrijving wilt doen. Vul hieronder de gegevens in van de primaire contactpersoon die we kunnen benaderen om je inschrijving verder af te stemmen. Alle velden zijn verplichte velden, we zullen je in eerste instantie via het emailadres en de contactgegevens van deze contactpersoon benaderen.

Geef aan voor/met welke vereniging je deelneemt
Naam van primair contactpersoon
Het IBAN rekening nummer (evt. prijzengeld)
Tenaamstelling bankrekeningnummer