KAARTVERKOOP

Kaartverkoop kadolsterfeesten2018-11-20T10:01:00+00:00

KAARTVERKOOP KADOLSTERFEESTEN

Als lid van OCV De Kadolstermennekes heb je natuurlijk een streepje voor bij de kaartverkoop van al onze feesten. Als honorair lid heb je bij veel feesten, waaronder het Prinsenbal, al gratis entree en verzeker je jezelf ook nog eens van het recht op twee kaarten voor het zeer populaire Kadolstergala. Hieronder vind je niet alleen informatie over de kaartverkoop van het Kadolstergala, je treft ook de data en extra informatie aan om kaarten te kopen voor het Carnavalsconcert Boeskool of the Proms, het Carnavalsfestival BoesCabaal en de verschillende feesten in het carnavalsweekeinde.

KADOLSTERGALA

De kaartverkoop voor het de eerste gala avond (voorheen Kolder Oamd) op woensdag 30 januari  vindt plaats op maandag 17 december vanaf 13.00 uur bij café Ter Stege. Dit is een volwaardige gala avond waarbij speciale aandacht is voor de minder valide medemens. Let op, er is na deze eerste Kadolstergala avond geen afterparty.

De kaartverkoop voor de gala avonden aan honoraire leden vindt plaats op:
Donderdag 17 januari vanaf 19.30 uur bij Rouwhorst

Bij de verkoop van de galakaarten wordt gewerkt met blokken, te weten blok A. B. C. en D. Op je lidmaatschapskaart vind je geen lidmaadschapsnummer maar een bloknummer (A-B-C-D). Ieder lid van onze vereniging heeft de garantie dat hij/zij twee kaarten voor het Kadolstergala kan kopen!

Het bloknummer op je lidmaadschapskaart geeft aan in welk tijdsvak je de Kadolstergala kaarten kunt kopen. Hieronder het overzicht van de 4 tijdvakken van blok A,B,C en D.

Blok A van 19.30 tot 20.00 uur
Blok B van 20.00 tot 20.30 uur
Blok C van 20.30 tot 21.00 uur
Blok D van 21.00 tot 21.30 uur

Zaalindeling Kadolstergala

Voor de goede gang van zaken brengen wij nog het volgende onder uw aandacht:

Iemand die komt tussen 19.30 en 20.00 uur met bloknummer A wordt geholpen. Is hij of zij ook in bezit van een lidmaatschapskaart met bloknummer C, dan moet hij of zij hiervoor terugkomen na 20.30 uur.
Aan het genoemde tijdschema zal strikt de hand worden gehouden!
Introducékaarten voor de Gala-avonden zullen, indien nog plaatsen beschikbaar zijn, in beperkte mate verkocht worden, echter eerst na de normale verkoop. Verkoop van introducékaarten start na 21.30 uur.
Kaartverkoop aan honoraire leden geschiedt uitsluitend op vertoon van de geldige lidmaatschapkaart.
Elke honoraire lidmaatschapkaart geeft voor al onze feestavonden steeds recht op twee kaarten tegen de aangegeven honoraire ledenprijs.

VERKOOPDATA OVERIGE FEESTEN

HET CARNAVALSFESTIVAL BOESCABAAL

Plaats je muis voor meer informatie

HET CARNAVALSFESTIVAL BOESCABAAL

Leden (€5,-)
donderdag 17 januari
19.30 uur / Rouwhorst
Niet-leden (€10,-)
via E-ticketing

CARNAVALSCONCERT BOESKOOL OF THE PROMS

Plaats je muis voor meer informatie

CARNAVALSCONCERT BOESKOOL OF THE PROMS

Leden €10,-
donderdag 17 januari
19.30 uur / Rouwhorst
Niet leden €10,-
via E-ticketing

CARNAVALSWEEKEND DE DREE DOLLE DAAG'N

Plaats je muis voor meer informatie

CARNAVALSWEEKEND DE DREE DOLLE DAAG'N

Leden
donderdag 21 februari
19.30 uur / Rouwhorst
Niet leden
– niet bekend –

DWEILPASSEN – STAPSTAD

De “Dweilpassen” die benodigd zijn om op de zondagavond bij een groot aantal horeca etablissementen in Oldenzaal binnen te komen, worden NIET verstrekt door OCV De Kadolstermennekes. Carnavalsstapstad Oldenzaal is een initiatief dat los staat van onze vereniging (OCV De Kadolstermennekes).
Klik voor meer informatie op de button hieronder.
Carnavalsstapstad