KAARTVERKOOP KADOLSTERFEESTEN

Online E-Ticket Systeem

Anders dan andere jaren werken vanaf 2022 met een online ticketsysteem. Dit houdt in dat werkende leden, honoraire leden, sponsoren, Oetbloazers en niet-leden voor ieder feest een e-ticket als toegangsbewijs nodig hebben. Zonder deze e-ticket heb je helaas geen toegang tot de feesten.

Leden Kadolstermennekes

Als lid van OCV De Kadolstermennekes heb je natuurlijk wel een streepje voor bij de kaartverkoop van al onze feesten. Voor de voorverkoop van ieder feest wordt een persoonlijke e-mail gestuurd waarin je middels een link, via de ticketshop, je (gratis) kaarten kunt bestellen. Doe dit op tijd want deze ‘early-bird’ mogelijkheid verloopt na enige tijd.┬áDe gegevens die worden gebruikt door ons ledensysteem, waaronder het e-mailadres voor de early-bird mogelijkheid, zijn gekoppeld aan “Mijn Kadolster“. De inlog voor Mijn Kadolster correspondeert met je lidmaatschapsnummer dat op je ledenpas staat, bewaar deze dus goed!

Niet-leden Kadolstermennekes

Voor niet leden geldt een reguliere online kaartverkoop. Deze online kaartverkoop is per feest te vinden op de website. Hieronder vind je ook een overzicht met linkjes naar de ticketshop voor alle feesten waarvoor je online een ticket kunt kopen. De tickets zijn pas beschikbaar nadat de leden de kans hebben gehad hun ticket te claimen In de ticketshop wordt aangegeven of de verkoop voor tickets is vrijgegeven. Ga voor een overzicht en detail informatie naar kadolstermennekes.nl/feesten klik op het feest dat je wilt bezoeken en vervolgens op de “koop tickets” knop (of gebruik het overzicht hieronder). Je wordt vervolgens doorverwezen naar de online ticketshop waar je je kaarten kunt kopen.