KAARTVERKOOP KADOLSTERFEESTEN

Als lid van OCV De Kadolstermennekes heb je natuurlijk een streepje voor bij de kaartverkoop van al onze feesten. Als honorair lid heb je bij veel feesten, waaronder het Prinsenbal, al gratis entree en verzeker je jezelf ook nog eens van het recht op twee kaarten voor het zeer populaire Kadolstergala. Als je kaarten koopt voor het Carnavalsfestival BoesCabaal krijg je als Kadolsterlid ook nog eens 50% korting op de entreekaarten en hoef je niet in de rij te staan!

De kaartverkoop voor het Kadolstergala is inmiddels geweest, je treft hieronder de data en extra informatie aan om kaarten te kopen voor het Carnavalsfestival BoesCabaal en de verschillende feesten in het carnavalsweekeinde. Niet-leden, die voorheen de Kolderoamd bezochten, kunnen aanspraak maken op eventuele kaarten die over zijn. Zij kunnen zich hiervoor op een lijst laten plaatsen bij makelaarskantoor Kock & Van Benthem of mailen naar de financielecommissie@dekadolstermennekes.nl

Kaartverkoop Carnavalsfestival BoesCabaal voor honoraire leden


Datum kaartverkoop: Donderdag 9 januari 2020 vanaf 19.30 uur | Rouwhorst

Er is geen vast tijdslot waarop je de kaarten kunt kopen (zoals bij de kaartverkoop voor het Kadolstergala). Je kunt gewoon binnen lopen en kaarten voor het Carnavalsfestival BoesCabaal kopen op het moment dat het jou uitkomt. De kaartverkoop voor BoesCabaal zal ook dit jaar deels via een online ticket systeem plaatsvinden, maar als je gebruik wilt maken van je 50% korting als lid van onze vereniging dien je op de genoemde verkoopdatum je kaarten te kopen bij Rouwhorst. De tickets die Online via de webshop worden aangeboden hebben allen dezelfde prijs en hier geldt dus geen ledenkorting. Kaarten met ledenkorting zijn NIET online te koop!

Kaartverkoop Carnavalsweekend honoraire leden


Datum kaartverkoop: Donderdag 6 februari 2020 vanaf 19.30 uur | Rouwhorst

Kaartverkoop Carnavalsweekend niet leden


Datum kaartverkoop: Donderdag 6 februari 2020 vanaf 21.00 uur | Rouwhorst

VERKOOPDATA KADOLSTERFEESTEN

HET CARNAVALSFESTIVAL BOESCABAAL

Leden: 9 januariPlaats je muis voor meer informatie

HET CARNAVALSFESTIVAL BOESCABAAL

Leden (€5,-)
Donderdag 9 januari 2020
19.30 uur / Rouwhorst
Niet-leden (€10,-)
klik hierom kaartjes te bestellen

CARNAVALSWEEKEND DE DREE DOLLE DAAG'N

Leden: 6 februari Plaats je muis voor meer informatie

CARNAVALSWEEKEND DE DREE DOLLE DAAG'N

Leden
donderdag 6 februari
19.30 uur – 21.00 uur Rouwhorst
Niet leden
donderdag 6 februari
21.00 uur Rouwhorst

DWEILPASSEN – STAPSTAD

De “Dweilpassen” die benodigd zijn om op de zondagavond bij een groot aantal horeca etablissementen in Oldenzaal binnen te komen, worden NIET verstrekt door OCV De Kadolstermennekes. Carnavalsstapstad Oldenzaal is een initiatief dat los staat van onze vereniging (OCV De Kadolstermennekes).
Klik voor meer informatie op de button hieronder.
Carnavalsstapstad