Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

“Wel zol ‘t worden?”. Een veelgehoorde vraag in Oldenzaal in de eerste week van het nieuwe jaar. Want het Prinsenbal nadert en dus komt er snel een nieuwe Stadsprins van de Boeskoolstad, Hoogheid van de Kadolstermennekes. Een wervelende show van lokaal talent leidt de bomvolle zaal op deze avond naar het ware hoogtepunt: om 11 over 11 komt de Stadsprins “oet de deus” en presenteert zich aan “zijn volk”. Deze start van het carnavalsseizoen wil niemand missen, want “carnaval zit oons in ‘t blood”.

LEDEN VAN OCV DE KADOLSTERMENNEKES HEBBEN GRATIS TOEGANG
op vertoon van hun lidmaatschapskaart

Lid worden

 

partycentrum Rouwhorst omgetoverd in een deinende trouwzaal. Thema van het Prinsenbal is ‘Twentsche Brulft’ en de vaste bezoekers van dit eerste feest van 2019 weten dan dat De Kadolstermennekes alles uit de kast halen. Niets is te gek op deze 5e januari.Het spreekt voor zich dat de opkomst van de 65e stadsprins van de Boeskoolstad wordt voorafgegaan door een show die z’n weerga nauwelijks kent. Met bijna alleen artiesten van eigen bodem en natuurlijk omlijst door een band die weet hoe het is om een bruiloft tot een onvergetelijk feest te maken: The Heat Is On! Wat zou het daarom ook fantastisch zijn dat alle bezoekers van deze ‘brulft’ ook in passende kledij komen. Rood en wit zijn deze avond de kleuren! Een mooie trouwjurk, fraaie maatpakken, maar ook ’n boer op klompen kan, want het is wel een Twentse brulft! En aangezien THIO ook soulende muziek maakt, kan de kledingkeuze ook daarop afgestemd worden.

En mensen die gewoon in hun vertrouwde carnavalsjas willen komen, zijn natuurlijk niet minder welkom. Maar zo’n echt bruiloftssfeertje; daar dromen de weddingplanners van De Kadolstermennekes nu al van!

Niet alleen de nieuwe stadsprins en zijn sik staan te popelen, dat geldt niet minder voor het bruidspaar van deze avond én ook voor de ceremoniemeester. Want zij zijn natuurlijk tót de opkomst de hoofdrolspelers van deze nu al bijzondere avond!

De zaal gaat open om 20.30 uur en de show, diverse optredens met vele artiesten, begint om 21.30 uur.