1 april is het zover: de Kadolster Night Out. Het belooft een uniek feest te worden met een geweldig programma! Oldenzaalse carnavaleske gezelligheid wordt op op deze feestavond gecombineerd met de grappen en grollen van standupcomedian Arie Koomen, er komen verrassingsacts van bekende ‘special guests’ en het geheel wordt muzikaal omlijst door de alom bekende band Diep Triest en ons Oldenzaals Boeskoolblech.

Dat wil je dus niet missen! En dat hoeft dat ook niet: werkende leden en sponsoren hebben vanaf nu de tijd om kaarten te bestellen. Hiervoor hebben werkende leden en sponsoren reeds een mail met unieke bestellink ontvangen. Daarna worden de overgebleven kaarten ook aangeboden aan honoraire leden, hofhouding en wellicht vrije verkoop.

Een entreekaart kost €10,- per stuk. Werkende leden ontvangen daarvoor bij binnenkomst op de feestavond 4 consumptiemunten. Er kunnen per werkend lid of sponsor maximaal twee kaarten besteld worden. Overige kaarten kunnen worden besteld tegen het geldende tarief

Ben je er ook bij? Kadolster Night Out, vrijdagavond 1 april, aanvangstijdstip 19.30 uur bij dhet JW Racerhuis.