Laden Evenementen
Bokkenzitting met Antoon op den Bok.
Een bonte avond om u tegen te zeggen. Van heinde en verre komen ze om De Kadolstermennekes met een bezoek te vereren. En het mooie is: al die verenigingen nemen ook nog eens eigen artiesten mee! De toppers van hun eigen gala, hun beste zangers of de grootste clowns. Neem plaats aan een lange tafel of hang lekker aan de bar of een praattafel. Maar geniet, geniet vooral van al dat moois dat voorbij komt.
De Bokkenzitting is een feestavond met deelname van vele bevriende verenigingen uit Oldenzaal en omstreken, Carnaval op z’n best !! Het reguliere programma wordt afgesloten met een traditionele uitvoering van Anton op z’n Bok. Voor de echte feestvierders barst daarna de afterparty los in het voorcafe van Dans en Partycentrum Rouwhorst.
Het feest is voor alle Carnavalsvierders toegankelijk. Niet alleen voor Hoogheden en Gevolg!
Aanvang van het programma is stipt, zorg dat je op tijd binnen bent. Zitplaatsen zijn beschikbaar voor hoogheden met gevolg van de diverse verenigingen. Uiteraard is de Hofkapel van OCV De Kadolstermennekes aanwezig om de avond van muziek te voorzien. Daarnaast zullen diverse andere kapellen en artiesten hun kunsten ten gehore brengen!