Sinds jaar en dag trekt de Grote Twentse Carnavalsoptocht vele bezoekers uit Twente naar de Boeskoolstad Oldenzaal. De zondag wordt in Oldenzaal gezien als het ultieme hoogtepunt van het carnavalsweekend, hoewel de andere dagen natuurlijk ook niets aan de gezelligheid onder doen.

Ook dit jaar zijn er weer ruim meer dan honderd startnummers, bestaande uit eenlingen, tweelingen, kleine groepen, grote groepen en praalwagens. Kom naar de Boeskoolstad Oldenzaal en geniet op zondag 3 maart van alle pracht en praal langs de ruim 4 kilometer lange route.

Route van de Grote Twentse Carnavalsoptocht 2019

Hieronder zie je de route van de Grote Twentse Carnavalsoptocht 2019. De opstelling en verwachtte tijden zijn vermeld langs de route. Klik op de afbeelding voor een uitvergroting.

De route van de Grote Twentse Carnavalsoptocht 2019 in Oldenzaal | Boeskoolstad

Gef gul veur disse Bonte Flauwekul

Om de optocht gratis te houden wordt er tijdens de optocht gecollecteerd door de Klingelbuul´n. We stellen je vrijwillige donatie zeer op prijs en we kunnen je verzekeren dat alle opbrengsten van onze collectes 100% ten goede komen aan de deelnemers en de kosten voor de organisatie van dit prachtige festijn.

Wil je nu alvast een donatie van €2 doen, dan klik je op deze link of scan de onderstaande QR code met je smartphone.

Scan de QR code voor een donatie van ½2 aan de Grote Twentse Carnavalsoptocht.

Programma | De startnummers van de optocht

Hieronder kun je het programmaboekje voor de Grote Twentse Carnavalsoptocht 2019 downloaden. Bekijk de startnummers van alle deelnemers en hun motto. Mis je favorieten niet en vergeet ook je donatie aan de Klingelbuul’n niet.

Download het programmaboekje
Programmaboekje Grote Twentse Carnavalsoptocht 2019