Laden Evenementen

UITVERKOCHT!

Een geweldig feest, de ideale plek om een mooi feestje te bouwen na afloop van de Grote Twentse Carnavalsoptocht!

Het programma is volop in voorbereiding en we hebben in ieder geval diverse DJ’s op de agenda. De rest van het programma houden we nog even geheim. Volg onze socials om op de hoogte te blijvan!

Entree prijzen

Entree: € 10,00
Honoraire leden: € 7,50
Werkende leden/oetbloazers/sponsors: gratis.

Let op, iedereen dient in het bezit te zijn van een toegangsbewijs (e-ticket), Honoraire en werkende leden zullen per email worden benaderd om hun tickets te claimen!

Leeftijd 16+

Zaal open 16.00 uur, kaartjes zijn geldig voor het gehele tijdsblok.

BESTEL JE TICKETS

Bij alle kadolsterfeesten is het verplicht een (digitaal) entreebewijs te overhandigen. De toegangskaarten kunnen online worden besteld via het online ticketing systeem “mijnetickets.shop”. Honoraire en werkende leden van OCV De Kadolstermennekes ontvangen per email een bericht met gepersonalisdeerde bestel-linkjes welke aansluiten bij de entreekosten voor deze groepen leden. Ook voor feesten welke gratis zijn voor (werkende en/of honoraire) leden dienen entreebewijzen te worden overhandigd bij het betreden van de zaal. Zorg dat je altijd een toegangsbewijs in je bezit hebt als je een kadolsterfeest bezoekt. Voor niet leden of het bestellen van extra toegangsbewijzen, dienen kaarten te worden aangeschaft via nevenstaande button. Bestel je ticket(s) via de blauwe button.

BESTEL JE TICKETS

Deel dit op je social media!

Ga naar de bovenkant