Carnaval is feest met en voor elkaar. Als dit niet kan in de grote Boeskoolse feesttempels van vanouds, dan zeker in de vele andere feesttempels van Oldenzaal: onze eigen huizen! De Kadolstermennekes roept hierbij iedere Oldenzaler op zijn eigen huis van buiten carnavalesk te versieren. Uiteraard binnen de geldende RIVM spelregels.

De binnenstad is al versierd en nu hangen we heel Oldenzaal de slingers om! Met elkaar laten we zo zien dat ons carnaval springlevend blijft. Gezelligheid, gekkigheid, saamhorigheid, het zit diep van binnen en het moet en zal eruit. Een fijne hoopvolle vooruitblik naar al het gezelligs en moois dat weer komen gaat!

Er is zelfs een prijs te verdienen met jouw prachtig versierde huis. Wil je daaraan meedoen, stuur dan een foto/filmpje van jouw carnavalshuis naar huisversieren2021@dekadolstermennekes.nl. De 11 mooiste en meest opvallend versierde huizen worden in het carnavalsweekend op 13 februari beloond met een leuke prijs.

We roepen alle Oldenzalers op mee te doen! Boeskoolleu kom oawer’n Drempel, en versier dit joar oe eig’n Feesttempel!

Feestcommissie | De Kadolstermennekes

Boeskoolleu kom oawer’n Drempel, en versier dit joar oe eig’n Feesttempel!
En nogmoals Boeskoolleu kom oawer’n Drempel, en versier dit joar oe eig’n Feesttempel!
En nogmoals Boeskoolleu kom oawer’n Drempel, en versier dit joar oe eig’n Feesttempel!

Deze twee afbeeldingen van de straatversieringen zijn gemaakt tijdens de jurering van de best versierde straat in het jubileumjaar 66 jaar carnaval in de Boeskoolstad! Helaas gaat dat dit jaar op een andere wijze omdat we uiteraard de richtlijnen van het RIVM in acht nemen.