OLDENZAAL – Han van Benthem leidt dit jaar de polonaise in Oldenzaal. Hij presenteerde zich zaterdagavond om 23.11 uur als de nieuwe stadsprins van Boeskoolstad. De nieuwe hoogheid van De Kadolstermennekes koos zijn vriend Boudewijn Platvoet als zijn sik. Hun motto is: ‘Aw allemoal lacht en geniet, he’w saam’n ‘n mooje tied’.

Han van Benthem is getrouwd met Cindy. Ze hebben drie kinderen: Lieke (11), Jan (9) en Mies (7). Han is sinds 1999 mede-eigenaar van makelaarskantoor Kock-Van Benthem, met vestigingen in Oldenzaal en Bad Bentheim. Hij kreeg carnaval met de paplepel ingegoten. Vader Harry is mede-oprichter van de Blaanke Boeskeulkes, tekende vele carnavalswagens en was bij De Kadolstermennekes vele jaren lid van de optochtcommissie. Moeder Mieke maakte vorstenpakken van de jongeren carnavalsvereniging.

Han leerde echtgenote Cindy kennen bij de BB, waarvan hij in 1993 zelf vorst was. Hij keert bij de Blaanke Boeskeulkes voor even terug als voorzitter van de jubileumcommissie bij de viering van het 55-jarige bestaan. Bij De Kadolstermennekes is hij al vele jaren actief. Als lid van de financiele commissie en oud-lid van de Raad van Elf. Ook was hij vaandelslepper.

Han is al meer dan 25 jaar bevriend met sik Boudewijn Platvoet. Hij is getrouwd met Anouk Veldman (39). Ze hebben twee kinderen: Noortje (11) en Duuk (9). Boudewijn is in het dagelijkse leven mede-eigenaar van het gelijknamige beveiligingsbedrijf. Net als de stadsprins is al hij lang actief in carnavalesk Oldenzaal. Zo was hij bij de Blaanke Boeskeulkes in 1997 secretaris en maakt hij bij De Kadolstermennekes deel uit van de optochtcommissie.

Zaal foto’s

Zaalfoto's Prinsenbal 2018 - prins han

Klik op de foto om het hele album te bekijken.

Podium foto’s

Zaalfoto's Prinsenbal 2018 - prins han

Klik op de foto om het hele album te bekijken.