De Kadolstermennekes gaan een wijziging doorvoeren in de opzet van de gala-avonden. Dit om tegemoet te komen aan de toenemende vraag van honoraire leden om de Kadolstergala bij te kunnen wonen.

Kaartverkoop Kadolstergala Jubileumjaar 2020

“We moesten de laatste jaren honoraire leden teleurstellen, omdat zij geen kaarten konden bemachtigen. Dit is teleurstellend voor die leden. We gaan iets in de opzet veranderen, om deze leden de kans te geven om het gewilde gala bij te kunnen wonen”, aldus Anton Bok en Luc Teggeler, voorzitters van respectievelijk de galacommissie en de financiële commissie. “Ieder lid heeft recht op 2 kaarten en die kunnen we ze nu ook aanbieden.”

De belangrijkste verandering is het verplaatsen van de eerste gala van de woensdag naar de donderdag. In plaats van de traditionele opwarmer voor senioren, de Kolderoamd, rollen we op de donderdag de rode loper uit voor een heuse galapremière! De donderdag wordt hierdoor een volwaardige gala met pre-party, afterparty, wijnkeuze en de gewenste avondkleding als dresscode, net als bij de overige gala’s op vrijdag (sponsorgala), zaterdag, vrijdag en zaterdag.

Meer info over de kaartverkoop kun je HIER vinden. Niet-leden, die voorheen de Kolderoamd bezochten, kunnen aanspraak maken op eventuele kaarten die over zijn. Zij kunnen zich hiervoor op een lijst laten plaatsen bij makelaarskantoor Kock & Van Benthem of mailen naar de financielecommissie@dekadolstermennekes.nl

Een sfeerimpressie van het Kadolstergala 2019