landgasthof Zum Lonsberg

Op woensdag 4 april hebben de Oetbloazers het carnavalsseizoen waardig afgesloten met een beregezellig feest in het boet’nverblief landgasthof Zum Lonsberg. Met een fraaie dubbeldekker vertrokken ze tegen 15u. richting die Heimat.

Oetbloazers Boet'n residentie

Bij aankomst werd er door Frans Wienk een schitterende groepsfoto gemaakt in de vrije natuur, met als achtergrond een fenomenaal vergezicht. Eenmaal binnen zat de stemming er direct goed in en werd er onder begeleiding van een accordeonist menig dranklied volop meegezongen.

Aan het eind van de middag werden alle aanwezigen uitgenodigd voor het “Hochzeitsmahl” van ons 3-koppige bestuur. Dit “Hochzeitsmahl” van de “Ausblasers” bestond hoofdzakelijk uit veel fleisch und bratkartoffeln. Tijdens het diner werd en passent nog even het 75ste en tevens “jongste” lid in dit illustere seniorenconvent opgenomen. Wim Lasonder werd na het zingen van ons Ausblaserslied officieel Oetbloazer.

hochzeitsmahl-Ausblasers-002
Bestuur Oetbloazers
Bestuur Oetbloazers

Het Oetbloazersbestuur sloot zo een mooi 1e seizoen goed af, ze wensten iedereen een prachtige zomer en hopen allen met een fris en uitgerust Oetbloazers-gemoed in september terug te zien.

Afsluiter is het zingen van het Oetbloazerslied