Op woensdag 5 september zijn de Oetbloazers weer volle bak van start gegaan voor een nieuw en prachtig seizoen. De Marke Berghuizen werd bezocht en in de Stakenboer gaf Jan Olde Kalter een lezing over de historie van Berghuizen, die terugging tot voorbij de ijstijd en waarbij duidelijk werd dat de Marke Berghuizen een belangrijke rol heeft gespeeld bij het ontstaan van Oldenzaal.

De 2e stop was bij oald Prins Willem in de tuin, waar onder het genot van een hapje en een drankje Albert Kip werd aangenomen als jongste telg van dit senioren convent. Verder was het nog lang gezellig onder de muzikale leiding van Gert Valk en Michiel Keizers.

Woensdag 3 oktober ging het richting kvv Quick’20. Hier vertelde Jos Damink over het ontstaan van het huidige sportpark Vondersweyde. Ook kregen de Oetbloazers een rondleiding door het heiligdom van de 1e selectie, kleedkamer met (groot) bad, massage- behandelruimte en krachthonk. Verder werden de nieuwe kunstgrasvelden bewonderd en getest in de vorm van een potje walking voetbal.

Hierna werd de gezellige middag afgesloten met een bal die er wel in ging nl. de enige echte Quick’20 gehaktbal.