Terwijl nen oetbloazer de gasten verwelkomde zoals alleen hij dat kan werd het gezellig en positief onrustig in het clubhuis van de Oldenzaalse Lawn Tennis Club. Iedereen was er Ready voor en de spanning was hooggeladen…..want hoe zou het bruidje er uit zien?

Onder de Indruk

Allereerst was daar de bruidegom die duidelijk onder de indruk was van de entourage en toen vervolgens zijn toekomstige bruid arriveerde ging het spreekwoordelijk dak er af. Samen met de bruidmeisjes die het “greun haal’n” letterlijk hadden aangetrokken, trok het bruidspaar de stoute schoenen aan en wandelden verliefd en zeer gemotiveerd het park in.

Romantiek

Op zoek naar de romantiek. En die vonden ze; een exclusieve foto en filmshoot leverden prachtige plaatjes van zowel bruidspaar als landschap op. Een verdwaalde regendruppel kon de innerlijke pet niet bederven.

Bij terugkomst in “Sir Henri’s clubhouse” gingen alle remmen los en werd er geproost op de gelukkige afloop! Om ook de rest van de glimlach van Olnzél een kans te gunnen om dit unieke tweetal te feliciteren werd nog even de binnenstad en een wildactie aangedaan.

De bruidsmeisjes gingen Greun Haal'n Bruid en Bruidegom op de Twentsche Brulft onder de indruk - PrinsenbalDie enkele druppel kon de pret niet drukken - Prinsenbal Twentsche BrulftHet dak ging er af op de Twentsche Brulft - aanloop naar Prinsenbal

Van de Prins geen kwaad…

Het gelukkige stel ging, net als de vele bezoekers, tevreden huiswaarts. Op de vraag thuis hoe ‘t geweest was reageerden ze allen dat ze van de Prins geen kwaad wisten……