De nieuwe Kadolsterapp is beschikbaar in de appstores van Apple en Google! Speciaal voor het 66 jarig jubileum van onze vereniging hebben we samen met Appnormal uit Enschede een nieuwe Kadolsterapp ontwikkeld. Installeer hem snel op je telefoon en mis niets meer van het carnaval in de Boeskoolstad.

Deze nieuwe Kadolsterapp biedt een modern platform en is in onze jubileumhuisstijl vormgegeven. Momenteel vind je het laatste nieuws, de feestagenda, onze sponsoren en de foto’s van alle feesten in de app. Uiteraard houden we je ook op de hoogte met behulp van pushberichten zodat de belangrijke momenten niet ongemerkt voorbij gaan. Voor de toekomst hebben we nog hele grote en spannende plannen om de Kadolsterapp je onmisbare carnavalsvriend in de Boeskoolstad te laten zijn.

Klik op de logo’s hieronder om voor jou telefoon (Apple of Android) de Kadolsterapp te downloaden. Helemaal onderaan staan ook twee QR codes weergegeven die je met je telefoon kunt scannen om de Kadolsterapp direct te installeren.

Klik op het logo van de appstore voor je toestel

De nieuwe Kadolsterapp is beschikbaar voor je Apple telefoon in de Apple App store - iOS Download hem nu!
De nieuwe Kadolsterapp is beschikbaar voor je Android telefoon in de Google Play App store - Download hem nu!

Scan de QR code voor je telefoon

Scan deze QR code om de Kadolsterapp op je Apple telefoon te installeren
Installeer de Kadolsterapp via deze QR code op je Android telefoon
De kadolsterapp is mede mogelijk gemaakt door Appnormal