Laden Evenementen

Ooit begonnen als een kleine blaaskapellenwedstrijd, is het evenement uitgegroeid tot een grootschalig evenement, waar duizenden carnavalsvierders uit heel Nederland op af komen.

Jong en oud vergapen zich aan de creatieve – en muzikale talenten van de vele kapellen. Maar meer nog “hebt ze nen onmeunig mooien carnavalsdag” als opmaat naar de dree dolle dagen, die immers voor de deur staan.

BESTEL JE TICKETS

Bij alle kadolsterfeesten is het verplicht een (digitaal) entreebewijs te overhandigen. De toegangskaarten kunnen online worden besteld via het online ticketing systeem “mijnetickets.shop”. Honoraire en werkende leden van OCV De Kadolstermennekes ontvangen per email een bericht met gepersonalisdeerde bestel-linkjes welke aansluiten bij de entreekosten voor deze groepen leden. Ook voor feesten welke gratis zijn voor (werkende en/of honoraire) leden dienen entreebewijzen te worden overhandigd bij het betreden van de zaal. Zorg dat je altijd een toegangsbewijs in je bezit hebt als je een kadolsterfeest bezoekt. Voor niet leden of het bestellen van extra toegangsbewijzen, dienen kaarten te worden aangeschaft via nevenstaande button. Bestel je ticket(s) via de blauwe button.

BESTEL JE TICKETS

Deel dit op je social media!

Ga naar de bovenkant