Laden Evenementen

Het Carnavalsfestival BoesCabaal. Ooit begonnen als een kleine blaaskapellenwedstrijd, is het evenement uitgegroeid tot een grootschalig evenement, waar duizenden carnavalsvierders uit heel Nederland op af komen.

Jong en oud vergapen zich aan de creatieve – en muzikale talenten van de vele kapellen. Maar meer nog “hebt ze nen onmeunig mooien carnavalsdag” als opmaat naar de dree dolle dagen, die immers voor de deur staan.

In 2017 lanceerden we met groot succes de opvolger van het Kapellenfestival Toeten en Bloazen, het carnavalsfestival BoesCabaal, voor duizenden bezoekers èn fantastische kapellen uit heel Nederland. Samen laten we het publiek uit haar dak gaan met de drie thema’s van Boescabaal: kapellen, live bands en DJ’s!

Kaartverkoop

Als je lid bent van OCV De Kadolstermennekes dan is er een speciale voorverkoopavond bij Rouwhorst de datum is nog niet bekend. Je betaald dan op vertoon van je lidmaatschapskaart een gereduceerd tarief voor je entreebewijs (max 2 per lidmaatschap) en je hoeft niet in de rij te staan bij de deur. De online kaartverkoop zal zo snel mogelijk worden opgestart! Klik op de knop hieronder om online je tickets te bestellen.

 

Online tickets kopen

 

 

Volg BoesCabaal op social media