Het Carnaval in Oldenzaal is een uniek evenement. Het is van grote sociale en maatschappelijke betekenis voor de Boeskoolstad en de regio Twente.

De Grote Twentse Carnavalsoptocht is de Hoogmis van alle festiviteiten. Ruim 100.000 bezoekers kijken elk jaar weer naar de fantastische stoet.

Maak jij straks ook deel uit van deze happening? Natuurlijk, dat mag niet op je bucket list ontbreken, dus ..

Doo met!!

Bovenkant formulier

INSCHRIJVING DEELNAME

Met behulp van het inschrijfformulier op onze website schrijf je je in voor de Grote Twentse Carnavalsoptocht. Vul het formulier naar waarheid en besef je dat je inschrijving bindend is. Tevens word je geacht akkoord te gaan met de voorwaarden die door OCV De Kadolstermennekes aan deelname aan de Grote Twentse Carnavalsoptocht in Oldenzaal worden gesteld.

Je vindt de algemene voorwaarden hier.

Bij eventuele vragen of problemen kun je contact opnemen met de optochtcommissie van OCV De Kadolstermennekes.

Uiterste inschrijfdata:

Praalwagens: inschrijvingstermijn reeds verlopen
Grote groepen: 6 februari 2020
Kleine groepen: 6 februari 2020
Eén- en tweelingen: 6 februari 2020
Reclame: 6 februari 2020

CONTACTPERSOON

Allereerst vragen wij je om persoonlijke gegevens in te vullen. Dit zijn de gegevens waarmee je ons in staat stelt contact op te nemen over je inschrijving.

Geef ook aan voor welke vereniging je een inschrijving wilt doen. Vul hieronder de gegevens in van de primaire contactpersoon die we kunnen benaderen om je inschrijving verder af te stemmen. Alle velden zijn verplichte velden, we zullen je in eerste instantie via het emailadres en de contactgegevens van deze contactpersoon benaderen. Je gegevens worden natuurlijk uitsluitend gebruikt voor deze inschrijving en je privacy is hierbij gewaarborgd.