INSCHRIJVING CARNAVALSFESTIVAL BOESCABAAL

Met behulp van dit formulier schrijf je je in voor het event Boescabaal, dat wordt gehouden in Dans en Partycentrum Rouwhorst te Oldenzaal. Het maximale aantal deelnames is beperkt.

Je leest de richtlijnen hier.

Wij verheugen ons op je deelname. Bij eventuele vragen of problemen kun je contact opnemen met de Klingelbuul'n commissie van OCV De Kadolstermennekes.

Allereerst vragen wij je om je persoonlijke gegevens in te vullen. Dit zijn de gegevens waarmee je ons in staat stelt contact op te nemen over je inschrijving voor Boescabaal. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor deze inschrijving en je privacy is hierbij gewaarborgd.

Contactpersoon

Geef aan voor welke vereniging je een inschrijving wilt doen. Vul hieronder de gegevens in van de primaire contactpersoon die we kunnen benaderen om je inschrijving verder af te stemmen. Alle velden zijn verplichte velden, we zullen je in eerste instantie via het emailadres en de contactgegevens van deze contactpersoon benaderen.

Geef aan met welke kapel je deelneemt
Naam van primair contactpersoon

Kapel

Hieronder kun je aanvullende informatie aan ons doorgeven over je deelname en eventuele opmerkingen toevoegen. Wij verzoeken je het formulier volledig en nauwkeurig in te vullen. Dit in verband met de toegang tot de zalen. Voor familie, vrienden en supporters kun je kaarten reserveren. Hierover wordt later contact met je opgenomen.

geef je website aan ons door
vul een heel getal in

CONTROLE EN AKKOORD

Je moet akkoord gaan met de richtlijnen en voorwaarden voor deelname (klik hier), en verklaren dat je dit formulier naar waarheid hebt ingevuld. Daarna kun je je inschrijving verzenden.