Laden Evenementen

KINDERCARNAVAL (0-15 jaar)

Na afloop van de Kinderoptocht is er bij Partycentrum Rouwhorst een fantastisch Kindercarnaval. Voor de 0-8 jarigen is er in de Schasfoortzaal (boven) een volledig verzorgd kindertheater en een ballonnenshow. Ook is er een groot springkussen aanwezig. Voor de kinderen is er gratis ranje en er zijn zakjes chips en knakworsten te koop. De ingang voor het Kindercarnaval is aan de Tulpstraat.

Entree is tot en met 14 jaar GRATIS.

E-Sport Toernooi (9-15 JAAR)

In de kelder bij Rouwhorst vindt dit jaar voor het eerst een fantastisch E-Sport toernooi plaats voor de jeugd van 9 tot en met 15 jaar. Speel FIFA tegen je vrienden of vriendinnen. Je krijgt tips van niemand minder dan Brian Hessing, de professionele E-Sporter van Heracles Almelo.

Binnenkort start de inschrijving voor dit toernooi, dus houd de site en social media goed in de gaten!

Entree is tot en met 14 jaar GRATIS.

Feestfabriek (15:00)

Voor de jeugd vanaf 16 jaar zijn er – in de tent (buiten) – 2 gast DJ’s in de traditionele Grote FeestFabriek. Ingang aan de Tulpstraat. Informatie over de kaartverkoop voor de maandag vind je hier.

In het voorcafé bij Rouwhorst is er live muziek. Meer informatie over de entreeprijzen voor de kadolsterfeesten tijdens het carnavalsweekend vind je hier. Of zie hieronder.

Kaartverkoop: 

Leden €5,- ( volwassene)
Voorverkoop: donderdag 14 februari 19:30 – 21:00 uur / Rouwhorst

Niet leden: Voorverkoop en aan de deur 8,-
Voorverkoop: donderdag 14 februari 21:00 – 22:00 uur / Rouwhorst
Tevens te koop bij Kiosk Ome Toon & SlijterijDe Smorre

Kinderen t/m 14 jaar gratis entree